Inom stallet darfor at koncentrera villi munnen, forsok att studera andra delar it hans lekamen

9. Puss hans andra Erogena zoner

Kinden befinner si exempelvis nago trevlig sate. Han kommer att gissa det ha. Avbryta ej endas dar. Fortsatt mot nacken och oronen och antrada lapa samt nibba de dar.

10. Upptacka precis jamvikt emellan nago senfardig puss sam nagon valdsa puss

Det ar vanligtvis att berora sig besvarlig allti du forsoker foreta nagot nytt. Detta bo ej finnas nago orsak mo panik. Postum ett fattning blir den nya saken kand. Att pussa din kis skall varken finnas till sta langsam alternativt pro stridslysten. N behover icke testa tunga tungor darfor att starta. Likval ar en misskotsam pus ointressant. Du vill att hans lekame ska rycka fran dina fuktiga lappar, kraftiga tunga och famlande ske.

11. Var sakta men fast

Att kyssa sakta och lent ar precis rutt att knalla. Nar han stam sig darfor att pussa de, deplacera in och besvara savlig. Vask dina lappar varsamt nar n masserar hans lappar tillsammans dina. Underlappen befinner si evigt det basta mot att ga av stapeln tillsammans sam inom kort kan n fortskrida at saken da overst.

Nar saken dar milda massagen befinner sig ovan kan du darra opp grejer en aning. Initiera kyssa honom villi en aggressivt takti. Omfamna hans lappar emellan dina skad varje vaksam odla att n ej krossar hans kaft. Begagnad rimligt kompression darfor at uttrycka hetta.

Ni kan likas konsumera tanderna men ick bita stav spant! Vart odl mil som genomforbart. N vill ick defekt din kille fran blunder. Knabba lent villig hans lappar sam skjut hans undre och nedre lappar emellan dina tander. Kor langsamt kissbrides.com bra webbplats tanderna slu hans lappar darfor att erhalla nago bestamd emotion.

12. Gor en intryck

Forsavitt ogonblicket kanns sann, tveka inte att indikera upp din kyssformaga nar n njuter itu saken da romantiska lyckan. Kyssar befinner sig hejdlost fangslande skad ifall n ej visar din frank att du befinner sig hugad it nago fenomenal puss, ganska han icke kommer i retur mot nago fars cirkular.

For att design en intryck tvungen du avvaga mellan lite samt valdsa. Hitta en fint sate emellan ett oskyldig puss sam ett sexig kyss. Det ha kan uppnas tillsammans jatte- repetition.

13. Avsluta din puss med ett sista lockelse

Att pussa honom nagon sista gang visar honom att ni hade en fint ogonblick. Det befinner si likasa ett bra fason att visa att n kommer att fatta honom. Mig borde fullgora det har intima och minnesvarda ogonblick saso ni delade med de med ett mjuk omfamn. Ett smi befinner si likasa e finemang metod att avsluta det.

Var uppskattar karlar att kyssas?

Det finns ick manga stallen som killar icke gilla att bliv kyssade! Bade karlar samt kvinn age dit zoner, odl nar du kysser din pojkvan kungen dett sattet ar n likasa visar honom kreativa platser att pussa dej. En varsamhe befinner si att somliga killar kommer att tycka att dessa omraden befinner sig forut kansliga eller kittlande, odla flyga alltid pa dina pojkvans replik for ledtradar ifall att han diggar hur n kysser honom.

Oron Att puss eller fora tungan over orsniderna befinner sig trivsam for do flesta killar. Ni kan samt viska alternativ pusta mjukt inom din pojkvans ora medan n kysser.

Fingrar ansat att puss fingrarna gallande din pojkvans ske. Det finns uppsjo bruten nervandar narvarande samt han kommer sannolikt att besvara br.

Saledes, forsavit du vill lite honom varm sam besvarad, bord du kyssa hans andra erogena zoner. N maste fasten befinna otvetydig pa att du vill ga vidare till hogre jordyta infor dig inleda kyssa honom gallande marklig stallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *