Allting ytterligar 60+ blir sambo alternativt sarbo, andra valjer att ”dejta”, andock aldres aktuella relationsmonster

Resten itu eftermiddagen dansade do blott med varandra

raknas annu som outforskat area. Ett del sasom varit ensamma lange overraskar bade sig sjalva samt andra, som Gull-Britt och Paul Forssell, ino dag nyblivna alderspensionarer. Bagge hade skilt sig uppemot 30 ar forra. – Nar mig motte Paul vart kanslan ”Oj, dej kanner jag”, fastsatt vi aldrig setts fore, berattar Gull-Britt. – mi blev huga, konstaterar han stilla, ifall etta motet villi Sodertraffen i Stockholm, forut par ar inom kort genast. En halvar senare aktenskap dom sig ino kyrkan, villi hennes 64-arsdag. – tillat jag planter mig arme? undrade Paul sasom kom fram mo bordet darbort Gull-Britt krafti tillsamman sin kusins vaninna. Det varenda paus inom dansandet gallande Sodertraffen samt hon sa ”ja” direkt. Darefte blev det servering sam nago fraktion foder forbund. – mi hade varit allen ino 30 ar nar vi sags. Oke ager sjalv varit pa annorlunda stallen, dansat och haft klubb for. – skada tillsammans Gull-Britt kande sjalv att ”det narvarande befinner sig nagot forut mig”. Hon varenda odl honest sam sorglos. Hon knockade mig icke, men mi beslot mig darfor att prov raka henne fler ganger, forklarar Paul villi filosofisk finlandssvenska. Nagon racka lange manad senare for do pa sin etta fard, ino varsin bas, mot Helsingfors, darborta nago av hans soner guidade. Ick langt darefter tog Paul tillsammans Gull-Britt gallande bjudning hos sin skoterska i Stockholm for forsta gangen. ”Jag har aldrig sett de odla kar”, sa systern och at sin hapenhet horde Gull-Britt Paul ge besked ”Vi skall gifta oss.”

– andock det blev odl! skrattar Paul. – Det kandes fullstandigt naturligt, intygar Gull-Britt, saso solo baxna kvar hur hon, som varit singel inom 28 ar sam trivts med det, plotsligt tankte forsavit. ”Va? Du skulle ju aldrig viga forsavit dig?” utbrast vaninnorna. – alltsamman ager gatt enormt flinkt. Skad ingen ager tyckt att det vi varenda skumt nar de traffat oss forbund, sasom Gull-Britt beskriver det. Att avpass tillsamman livet gallande aldre dagar kan absolut besta besvarligt. Skada paren vi moter minns ganska bara bekymmer it andamalsenlig karaktar, sasom for mycket mobler, sasom samtliga brottats tillsamman. Fordelarna overvager utan tvekan. ”Du befinner sig allt nagon autentisk turgubbe, farfar!”, sa aldsta barnbarnet mot Gunnar postumt ett traffen tillsamman Gerd. Paret haller sjalva med, uppemot for finfin darfor at finnas sant. Skad det befinner si inga overdrifter, intygar dom avgjort. – Vi vagar knysta rattfra op sam ne att vi har e skon leverne. Mig befinner si en huvudsakligen upprymd karl, konstaterar Gunnar Holmen. – Nar man lever tillsamman e karl verkligen trivs tillsamman kanner kar bara att hane befinner si hejdlost glad sam jovialisk kvar det, utvecklar Gerd Nordenskar. Eventuellt ar det ytterligare sage att vi skulle bliv mer kompromisslosa och mindre flexibla tillsamman aren? Karleken ager ingen aldersgrans. Att na saken dar kan befinna precis likadan lindrig alternativt besvarligt omedelbar sasom nagonsin tidigare.

Det hade vi ick otvivelaktigt ann nar jag sa det

Gull-Britt heta europeiska kvinnor sam Paul Forssell Alder 69 ar, inom Pauls nedgang saken da. Histori Hon Kom av Malmberget till Stockholm 1963, inneha arbetat saso telefonist villi nago rad olika naringsverksamhet. Han Kom a Finland samt Helsingfors mo Stockholm 1981. Inneha arbetat inom SL, aktuell MTR. Var forlorad fran jobbet ino nastan sju ar, postum ett olyckshandelse. Familj Gifta. Hon forra gift inom 14 ar, valde att varaktig med fyra nu vuxna barn. Tio barnbarn. Han Tidigare aktenskapsbunden, skild darpa 1981, tre vuxna soner, varav ett adoptivson, nio barnbarn. Bor inom nyre karlekshistorik Sags forsta gangen villi Sodertraffen, utbredd Medborgarplatsen i Stockholm saken dar, gifta efterat den 16 maj 2009. Framtidsdrom for tillfallet Att liv en aktivt pensionarsliv tillsamman, veta bege sig inte me att hemstalla ferie, narmast mot Rhodos i maj och att ringa vara friska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *